Domov
Stavbno kleparstvo in krovstvo natisni E-pošta

Dejavnost opravljanja krovsko kleparskih del sem kot mlad podjetnik registriral januarja 1996. Obrtna dejavnost se je razvijala počasi, a je do danes prerasla že v podjetje, ki zaposluje 12 delavcev. Podjetje je bilo v letu 2010 uvrščeno tudi za izbor Gazela 2010.

Dejavnost opravljamo po celotni Sloveniji, naš cilj pa je, da delo opravimo kvalitetno, hitro in po konkurenčnih cenah ter tako zadovoljimo želje strank, ki potrebujejo našo storitev.

 montazna 

Pri svojem delu uporabljamo sodobno opremo in delovno mehanizacijo, ki hkrati olajša delo in nam omogoča, da ga opravimo hitreje in kvalitetnejše.

Da ohranimo stik z novostmi se stalno izobražujemo, čemur pričajo tudi številni certifikati za strešne krtine in okna, certificirani pa smo tudi za varno odstranjevanje azbestnih plošč.dvigalo1

Pri svojem delu uporabljamo le preizkušene in kvalitetne materiale, delo opravimo skladno s standardi prakse in navodili proizvajalca ter navsezadnje tudi na podlagi lastnih izkušenj.

Pred pripravo predračuna vedno obiščemo objekt, kjer se bodo izvedla dela. To je tudi primeren trenutek, ko vam lahko svetujemo o možnostih  in skupaj izberemo najboljšo.

Vabimo vas, da nas pokličete po telefonu, na mobilno številko ali nam pošljete elektronsko pošto preko kontaktnega obrazca. Z veseljem se dogovorimo za obisk.

 

dvigalo

 

 

 

 

 skarje

 

  

streha

 

Halič Darko s.p.

Zadnjič posodobljeno: Nedelja, 08 Maj 2011 20:27